Petits pains aux figues

Petits pains aux figues

4.7 37 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 40min.
8 portions

Suroviny

  • 350 g d'eau minérale
  • 8 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 500 g de farine T 80, et un peu pour fariner
  • 10 g de sel
  • 200 g de figues sèches moelleuses, coupées en quatre
  • eau (1 bol)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 7 g
Kalorie 1017 kJ / 239 kcal
Tuk 1 g
Sacharidy 49 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...