Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g d'eau minérale
- 8 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine T 80, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- 200 g de figues sèches moelleuses, coupées en quatre
- eau (1 bol)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1017 kJ / 239 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 1 g
Alternativní recepty
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3h 20min
Petits pains de seigle
12h
Pain de mie vapeur sans croûte
3h 10min
Pain aux céréales, abricots et figues
2h 15min
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Petits pains au lait et sucre perlé
3 Std. 25 Min
Bagel sucré chocolat blanc et amandes
4u. 10min
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7u. 5min
Petits pains aux noix
4h 30min
Brioche butchy à partager
3u. 50min
Pain maison au maïs
2h 30min
Baguette tradition
15 Std. 25 Min