Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g d'eau minérale
- 8 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine T 80, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- 200 g de figues sèches moelleuses, coupées en quatre
- eau (1 bol)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1017 kJ / 239 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 1 g
Alternativní recepty
Pain d'épeautre aux graines
6h 10 min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 Std. 20 Min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6h 10 min
Pain au romarin méditerranéen
1 Std. 55 Min
Bagel sucré chocolat blanc et amandes
4 Std. 10 Min
Baguette viennoise
2 Std. 30 Min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3 Std.
Pain de mie moelleux
4h 15min
Pain de campagne en cocotte
2h 10min
Pain aux céréales, abricots et figues
2h 15min
Brioche butchy à partager
3h 50min