
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 200 g de champignons de Paris blonds coupés en deux ou quatre
- 200 g de courge butternut détaillée en dés
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 75.5 kcal / 316 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 0.5 g
- Sacharidy
- 14 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 490.5 mg
Alternativní recepty
Starmix - C
1h
Tisane thym, menthe et cannelle
10min
Calamars sous-vide
4h 15min
Côtes de porc à cuisson lente aigre-douce
2h 25min
Œufs de couleur orange
55min
Lait de noisettes (Métrique)
15min
Tiramisu potimarron, chocolat
1h 15min
Magret de canard à la courge et orange sous-vide
1h 25min
Glace skyr vanille et framboise (allégée)
10h 15min
Mille-feuille chocolat-caramel
3h 30min
Tisane menthe, anis et citron
10min
Poulet aux pêches et herbes de Provence, riz vapeur
1h