Toum (libański sos czosnkowy z białek)
TM6 TM5

Toum (libański sos czosnkowy z białek)

4.7 (6 hodnocení)

Suroviny

  • 400 g oleju z pestek winogron
  • 40 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
  • 3 - 4 ząbki czosnku
  • 1 łyżeczka soli
  • 3 białka (100-110 g), w temp. pokojowej
  • 80 - 100 g wrzącej wody (patrz wskazówka)

Nutriční hodnoty
na 100 g
Kalorie
2843.2 kJ / 679.5 kcal
Protein
1.8 g
Sacharidy
1.3 g
Tuk
75.5 g
Nasycený tuk
7.2 g
Vláknina
0.1 g
Sodík
464.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty