Toum (libański sos czosnkowy z białek)

Toum (libański sos czosnkowy z białek)

4.8 13 rating
Příprava 10min.
Celkový 15min.
530 g

Suroviny

  • 400 g oleju z pestek winogron
  • 40 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
  • 3 - 4 ząbki czosnku
  • 1 łyżeczka soli
  • 3 białka (100-110 g), w temp. pokojowej
  • 80 - 100 g wrzącej wody (patrz wskazówka)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 464.7 mg
Protein 1.8 g
Kalorie 2843.2 kJ / 679.5 kcal
Tuk 75.5 g
Vláknina 0.1 g
Nasycený tuk 7.2 g
Sacharidy 1.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...