Zařízení & příslušenství
Bulgurhvete
Příprava 5min.
Celkový 35min.
8 porsjoner
Suroviny
-
bulgurhvete medium (se tips for porsjoner)200 - 500 g
-
vann (se tips)400 - 800 g
-
vegetabilsk olje5 - 20 g
-
havsalt½ - 1 ts
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsjon
Sodík
296 mg
Protein
6 g
Kalorie
896 kJ /
214 kcal
Tuk
1.9 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
0.1 g
Sacharidy
43 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Min Kokebok
158 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Kokosnøttmelk
5min.
Mandelmelk
1hod. 5min.
Tahini
Žádné hodnocení
Majones uten egg
Žádné hodnocení
Wakame gomasio
Žádné hodnocení
Basilikumolje
Žádné hodnocení
Grunnleggende grønnsakskraft
Žádné hodnocení
Cashew rømme
Žádné hodnocení
Harissa
Žádné hodnocení
Nøttesmør
10min.
Karamellisering 400-500 g løk
Žádné hodnocení
Stekt grønnsaksblanding
Žádné hodnocení