Kompatibilní verze
Ravioli di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 2 mazzetti di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 270 g di farina
- 3 uova
- 2 bustine di zafferano in polvere
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio mondato
- 300 g di seppie bianche a pezzi
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato fresco + q.b.
- 40 g di pane raffermo ammollato in 80 g di latte e ben strizzato
- 10 g di prezzemolo fresco tritato
Condimento
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di zucchine chiare (tipo genovese) a listarelle
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1491 kJ / 356 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 44.3 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata con crema e amaretti al caffè
2 Std.
Involtini di verza e maiale
1 Std. 20 Min
Faraona ripiena di salsiccia e nocciole con purè di patate
2 Std. 30 Min
Tortelloni prosciutto crudo e squacquerone
1 Std. 30 Min
Zuppa di lenticchie e pomodori con patate ripiene di funghi
1h
Insalata di pasta con rucola, piselli e pinoli; muffin banana e lamponi (Bimby Friend)
1h
Ravioli di ricotta
2 Std.
Pollo ripieno alle mandorle
2 Std.
Panettone gastronomico farcito
7h 30min
Ravioli ai funghi porcini
3h
Ravioli tricolore
1h 45min
Ravioli ricotta e spinaci
10 Std.