Kompatibilní verze
Ravioli di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 2 mazzetti di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 270 g di farina
- 3 uova
- 2 bustine di zafferano in polvere
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio mondato
- 300 g di seppie bianche a pezzi
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato fresco + q.b.
- 40 g di pane raffermo ammollato in 80 g di latte e ben strizzato
- 10 g di prezzemolo fresco tritato
Condimento
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di zucchine chiare (tipo genovese) a listarelle
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1491 kJ / 356 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 44.3 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nidi di tagliolini in salsa di carciofi e bottarga con riccioli di tuorli
1h 30 min
Pici all'etrusca
1h 45 min
Maltagliati verdi con polpettine al sugo (senza glutine)
1 Std.
Ravioli ai carciofi con sugo di gamberi
2 Std.
Ravioli di zucca e timo in brodo di agnello
8 Std. 50 Min
Frittelle di carciofi
45 Min
Tortelli di zucca e Gorgonzola
1h 30 min
Ravioli alla barbabietola con gamberi e pistacchi
1h 30 min
Lasagne con zucchine e salmone al profumo di limone
2 Std.
Ravioli tricolore
1h 45 min
Rotolo al tiramisù
3h 30min
Tagliatelle al ragù
1 godz. 10 min