Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Maionese
- 300 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo
- 2 tuorli
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di sale
Gelatina
- 250 g di acqua
- 1 dado per gelatina
- 250 g di acqua fredda
- 30 g di brandy
Farcitura
- 10 code di gambero fresche, pulite ed eviscerate
- 1500 g di acqua
- 5 uova di quaglia
- 10 asparagi, le punte
Terminare la preparazione
- 350 g di pane bianco al latte per tramezzini (5 fette)
- 6 steli di erba cipollina fresca, tritati finemente
- 5 fette di salmone affumicato
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 625.6 kJ / 149.5 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 5.8 g
- Tuk
- 11.8 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 177.6 mg
Alternativní recepty
Purè di patate (TM6)
1h
Medaglioni di broccoli e patate
1h 30min
Polpettine di patate e tacchino
1h 30min
Cuori di speck e noci al forno
1h 30min
Sformatini patate e porri
55 min
Follia ai tre cioccolati
6h
Pasta fredda alla norma
30 min
Filetti di salmone sottovuoto con salsa bernese
1h 30min
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2h
Crostata di frutta fresca con Affettatutto Bimby® (TM6)
7h
Fregola ai frutti di mare
40 min
Torta della nonna (TM6)
1h 30min