
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Maionese
- 300 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo
- 2 tuorli
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di sale
Gelatina
- 250 g di acqua
- 1 dado per gelatina
- 250 g di acqua fredda
- 30 g di brandy
Farcitura
- 10 code di gambero fresche pulite ed eviscerate
- 1500 g di acqua
- 5 uova di quaglia
- 10 asparagi le punte
Terminare la preparazione
- 350 g di pane bianco al latte per tramezzini (5 fette)
- 6 steli di erba cipollina fresca tritati finemente
- 5 fette di salmone affumicato
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 149.5 kcal / 625.6 kJ
- Protein
- 4.3 g
- Tuk
- 11.8 g
- Sacharidy
- 5.8 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Sodík
- 177.6 mg
Alternativní recepty
Menu: Insalata con tortillas e pollo croccante; Budino di riso con pere caramellate
1hod. 30min
Spaghetti integrali con salmone all'arancia e funghi
50min
Torta coi becchi
Žádné hodnocení
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1hod. 45min
Tagliata di frutta esotica (TM6)
30min
Nasello al cartoccio con verdure (TM6)
1hod.
Marinata alle erbe aromatiche per verdure grigliate
10min
Risotto alla sogliola e limone
45min
Mix di spezie e buccia di mela
50min
Manzo alla Wellington con purè di patate e carote al vapore
2hod. 40min
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1hod.
Focaccia genovese (TM6)
5hod.