Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato, a pezzi
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda (tenuta in congelatore per 10 minuti)
- 2 pizzichi di sale
Mousse formaggio e prosciutto
- 180 g di prosciutto cotto a pezzi
- 30 g di formaggio spalmabile light
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 8 fette di speck
-
rucola q.b.
nebo insalata valeriana q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 705 kJ / 168.5 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 12.6 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 251.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panettone salato di Natale (TM6)
8 godz.
Crespelle con radicchio e noci
2h
Crostata salata tricolore
1 godz. 30 min
Sformatini di patate con cuore filante
40 min
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1h
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza
1 godz. 30 min
Panini arcobaleno
5h
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2h 30min
Torta di paccheri in piedi con prosciutto e piselli
1 godz. 30 min
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2h
Crostata ai 3 cioccolati (senza glutine) di Damiano Carrara
4h
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2h 15min