Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato, a pezzi
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda (tenuta in congelatore per 10 minuti)
- 2 pizzichi di sale
Mousse formaggio e prosciutto
- 180 g di prosciutto cotto a pezzi
- 30 g di formaggio spalmabile light
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 8 fette di speck
-
rucola q.b.
nebo insalata valeriana q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 705 kJ / 168.5 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 12.6 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 251.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45 min
Tortilla di patate al vapore
45 min
Biscotti friabili al burro
2óra 30p
Gratin di patate con Affettatutto Bimby®
1u. 10min
Rose di pane ai sapori mediterranei (senza glutine)
1u. 45min
Focaccia morbida
4h
Filetti di cefalo sottovuoto con crumble alle mandorle
40 Min
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1 godz. 30 min
Sandwich al cetriolo
5 godz. 30 min
Caramelle ricotta e pere in salsa di speck
1 godz. 30 min
Rollè di tacchino ripieno con contorno di patate
1 godz. 30 min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 godz. 30 min