Bombones de chocolate vieneses

Bombones de chocolate vieneses

5.0 4 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 50min.
30 unidades

Suroviny

  • 70 - 80 g de chocolate praliné
  • 30 g de almendras enteras con piel
  • 200 g de pasta de almendras en trozos
  • 100 g de azúcar
  • 1 sobre de azúcar vainillado (aprox. 2 cucharaditas)
  • 20 g de licor de naranja (tipo Cointreau®)
    20 g de zumo de naranja
  • 300 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 unidad

Sodík 5.3 mg
Protein 1.9 g
Kalorie 545 kJ / 130 kcal
Tuk 7.6 g
Vláknina 1.7 g
Nasycený tuk 3.3 g
Sacharidy 13.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...