
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Soaker frío
- 50 g de pipas de girasol
- 40 g de semillas de lino
- 90 g de agua
Masa madre de manzana y trigo
- 100 g de agua
- 10 g de pie de masa de manzana y trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 200 g de agua fría
- 5 g de levadura prensada fresca
- 140 g de harina integral de trigo
- 200 g de harina de fuerza
- 1 ½ cucharaditas de sal (7-9 g)
- 1 cucharadita de aceite
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1016 kcal / 4252 kJ
- Protein
- 33 g
- Tuk
- 26.8 g
- Sacharidy
- 161.6 g
- Vláknina
- 13.7 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Sodík
- 1792 mg
Alternativní recepty
Pan blanco
3hod. 10min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15hod.
Pan de yogur (larga fermentación)
16hod. 10min
Hogaza mediterránea con masa madre, queso y salvia
16hod.
Pan Venecia
17hod. 10min
Masa madre de manzana y trigo
48hod. 20min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16hod. 30min
Chapata con masa madre
17hod.
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23hod. 30min
Pan de trigo con masa madre
15hod.
Pan gallego con masa madre
15hod. 30min
Pan payés con masa madre
16hod.