Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Soaker frío
- 50 g de pipas de girasol
- 40 g de semillas de lino
- 90 g de agua
Masa madre de manzana y trigo
- 100 g de agua
- 10 g de pie de masa de manzana y trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 200 g de agua fría
- 5 g de levadura prensada fresca
- 140 g de harina integral de trigo
- 200 g de harina de fuerza
- 1 ½ cucharaditas de sal (7-9 g)
- 1 cucharadita de aceite
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 4252 kJ / 1016 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 161.6 g
- Tuk
- 26.8 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 13.7 g
- Sodík
- 1792 mg
Alternativní recepty
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30min
Pan retorcido con masa madre
16 Std.
Pan moreno en sartén con masa madre
14h 30 min
Bollitos trenzados con pasas y almendras
2 Std. 45 Min
Pan de trigo, centeno y maíz
3h
Panecillos de espelta
16h 30min
Masa madre en polvo
24h 10min
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Pan integral con harina multicereales
3u. 50min
Pan de centeno y manteca
16 Std.
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan payés con masa madre
16 Std.