![Bollo de pan con pipas de girasol y lino Bollo de pan con pipas de girasol y lino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f7865075-b140-4fb7-9f7c-bdd003e74590/Derivates/559fe365-5364-4413-8bd9-1e1d0c3136e7.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Soaker frío
- 50 g de pipas de girasol
- 40 g de semillas de lino
- 90 g de agua
Masa madre de manzana y trigo
- 100 g de agua
- 10 g de pie de masa de manzana y trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 200 g de agua fría
- 5 g de levadura prensada fresca
- 140 g de harina integral de trigo
- 200 g de harina de fuerza
- 1 ½ cucharaditas de sal (7-9 g)
- 1 cucharadita de aceite
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 4252 kJ / 1016 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 161.6 g
- Tuk
- 26.8 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 13.7 g
- Sodík
- 1792 mg
Alternativní recepty
Pan moreno en sartén con masa madre
14h 30min
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Pan de trigo con masa madre
15 Std.
Panecillos de espelta
16 Std. 30 Min
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Pan de centeno y manteca
16 Std.
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 Std.
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 Std. 30 Min
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Pan payés con masa madre
16 Std.
Pan retorcido con masa madre
16 Std.