Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa para pasta
- 300 g de harina de trigo
- 3 huevo
- 1 cda aceite de oliva
- 1 cdita sal
- harina de trigo
Salsa de hongos porcini
- 2 ramitas de perejil fresco, sólo las hojas
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva
-
150 - 200
g de hongos porcini frescos, en rebanadas
nebo 50 g de hongos porcini deshidratados, hidratado y escurrido - 1 ½ cdita sal
- 1200 g de agua
- 1 - 2 pizcas pimienta negra recién molida
- Nutriční hodnoty
- na 4 porciones
- Kalorie
- 2337 kJ / 558 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Puré de papa y poro
40 Min
Risotto con calabacita y tocino
35min
Puré de papas
50min
Ñoquis con salsa rosa
2 Std. 25 Min
Risotto cremoso de champiñones y camarón.
1 Std.
Arroz vegetariano TM6
40 Min
Champiñones rellenos de espinaca
40 Min
Ñoquis de zanahoria con crema de zapallito italiano
1 Std. 45 Min
Ravioles a la napolitana
50min
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Lasaña a la boloñesa.
3h
Risotto con hongos a la cerveza
40 Min