Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 270 g de harina
- 100 g de aceite de oliva
- 60 g de agua
- 8 - 10 hojas de albahaca frescas, al gusto
- 1 cda de cáscara de limón amarillo
- ½ cdita de sal
Relleno
- 30 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla, en cuartos
- 30 g de jitomate deshidratado en aceite, escurridos
- 300 g de pechuga de pollo, en cubos (2 cm)
- ½ cdita de sal
- 1 pizca de pimienta recién molida
- 250 g de jitomate cherry, en mitades
- 200 g de crema (min 30% de grasa)
- 2 huevos
- 60 g de queso feta
- 1 pizca de nuez moscada en polvo
- 10 hojas de albahaca frescas troceadas, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1995 kJ / 476.8 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Sacharidy
- 32.2 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 421 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Puré de papas
50min
Quiche de brócoli con harina de quinoa
45 min
Quiche de espinacas con tocino
2 godz.
Stroganoff de res TM6
1 godz.
Estofado cremoso de pollo en mostaza
40min
Tartaleta de calabaza y verduras
2 godz.
Pollo a la pizzaiola
55min
Hojaldre de pollo
2 godz.
Polenta con albóndigas en salsa de jitomate
1h 10min
Quiche de jamón serrano y jitomate
55min
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1 godz.
Pay de atún
1h 40min