Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pre-fermentación
- 45 g de harina de trigo sarraceno, casero o certificado sin gluten
- 30 g de harina de arroz, casero o certificado sin gluten
- 85 g de agua
- 10 g de levadura fresca, o levadura seca
Masa
- 500 g de agua
- 10 g de levadura fresca, o levadura seca
- 20 g de psyllium
- 500 g de harina sin gluten
- 1 cdita de sal
- 2 cditas de aceite vegetal, para engrasar
- 1 cda de leche, para cepillar
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 48.7 g
- Tuk
- 1.3 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 514.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Harina de arroz
5 min
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Cocción de garbanzos
12h 55 min
Leche de almendras
8 Std. 5 Min
Bocados de papa y zanahoria
40 Min
Nuggets de pollo
1 Std. 10 Min
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Pan brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Pan alemán sin gluten
3h
Ghee
2h 10 min
Manteca de maní y mantecol
2h 20 min
Harina sin gluten para todo uso
5 min