Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pre-fermentación
- 45 g de harina de trigo sarraceno, casero o certificado sin gluten
- 30 g de harina de arroz, casero o certificado sin gluten
- 85 g de agua
- 10 g de levadura fresca, o levadura seca
Masa
- 500 g de agua
- 10 g de levadura fresca, o levadura seca
- 20 g de psyllium
- 500 g de harina sin gluten
- 1 cdita de sal
- 2 cditas de aceite vegetal, para engrasar
- 1 cda de leche, para cepillar
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 48.7 g
- Tuk
- 1.3 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 514.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crepas (sin gluten)
1h 20 min
Pan de molde sin gluten
1h 30min
Galletitas saladas de hierbas y sésamo
30 min
Harina de arroz
5min
Harina sin gluten para todo uso
5min
Huevos de Pascua con confites de chocolate
20min
Bolillo sin gluten
2h
Baguette sin gluten
2h
Leche de coco
5min
Dulce de leche
50 min
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Calas de New Orleans (arroz frito)
1h