Pan de caja sin gluten

Pan de caja sin gluten

3.0 4 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 14hod.
10 piezas

Suroviny

Pre-fermentación
  • 45 g de harina de trigo sarraceno casero o certificado sin gluten
  • 30 g de harina de arroz casero o certificado sin gluten
  • 85 g de agua
  • 10 g de levadura fresca o levadura seca
Masa
  • 500 g de agua
  • 10 g de levadura fresca o levadura seca
  • 20 g de psyllium
  • 500 g de harina sin gluten
  • 1 cdita de sal
  • 2 cditas de aceite vegetal para engrasar
  • 1 cda de leche para cepillar

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pieza

Sodík 514.9 mg
Protein 3.1 g
Kalorie 979 kJ / 234 kcal
Tuk 1.3 g
Vláknina 4.1 g
Nasycený tuk 0.2 g
Sacharidy 48.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...