Pan de caja sin gluten
TM6

Pan de caja sin gluten

3.7 (3 hodnocení)

Suroviny

Pre-fermentación

  • 45 g de harina de trigo sarraceno, casero o certificado sin gluten
  • 30 g de harina de arroz, casero o certificado sin gluten
  • 85 g de agua
  • 10 g de levadura fresca, o levadura seca

Masa

  • 500 g de agua
  • 10 g de levadura fresca, o levadura seca
  • 20 g de psyllium
  • 500 g de harina sin gluten
  • 1 cdita de sal
  • 2 cditas de aceite vegetal, para engrasar
  • 1 cda de leche, para cepillar

Nutriční hodnoty
na 1 pieza
Kalorie
979 kJ / 234 kcal
Protein
3.1 g
Sacharidy
48.7 g
Tuk
1.3 g
Nasycený tuk
0.2 g
Vláknina
4.1 g
Sodík
514.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty