Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de queso parmesano, en trozos (3 cm)
- 1220 g de agua
- 300 g de calabaza amarilla de Castilla, en cubos (2 cm)
- 1 cda de aceite de oliva extra virgen
- ½ - 1 cdita de sal gruesa, al gusto
- 2 pizcas pimienta negra molida
- 30 g echalot
- 100 g de tocino ahumado rebanado, en trozos (1 cm)
- 40 g de mantequilla sin sal
- 320 g de arroz arborio
- 60 g vino blanco seco
- 1 cda de caldo de verduras, en cubo o pasta
-
60
g de chícharos congelados
nebo 60 g de chícharos sin vaina - hojas de perejil fresco, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1452 kJ / 345 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche de brócoli con harina de quinoa
45 min
Risotto con poro y limón
25 min
Risotto con calabacita y tocino
35 min
Muffins con espinacas, espárragos y guyere
30 min
Risotto de verduras
40 min
Curry de pescado (Fish ambul thiyal)
1h
Risotto de calabacita
25 min
Ravioles abiertos con calabaza y setas.
1h 15min
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30 min
Risotto con uvas y champiñones
50 min
Risotto de calabacitas y espárragos
45 min
Risotto con parmesano
30 min