Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 1 cdita de azúcar
- 15 g de levadura seca instantánea
- 350 g de harina de garbanzo blanco
- 150 g de harina de arroz glutinoso
- 100 g de psyllium
- 50 g de fécula de maíz
- 1 cditas de sal
- 2 cdas de aceite de oliva
- harina de arroz glutinoso, para masar
- Nutriční hodnoty
- na 28 rebanadas
- Kalorie
- 10545.2 kJ / 2520.4 kcal
- Protein
- 97.7 g
- Sacharidy
- 469.9 g
- Tuk
- 28.5 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 123.6 g
- Sodík
- 2579.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan alto en proteínas
9 Std.
Harina de arroz
5 Min
Queso vegano
14h 10 min
Chapati sin gluten
30 min
Pan de papa sin gluten
2u. 30min
Bolillo sin gluten
2h
Pan de caja sin gluten
2h
Baguette sin gluten
2h
Pan alemán sin gluten
3 Std.
Bisquets sin gluten
1h 30min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Harina sin gluten para todo uso
5 Min