Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 1 cdita de azúcar
- 15 g de levadura seca instantánea
- 350 g de harina de garbanzo blanco
- 150 g de harina de arroz glutinoso
- 100 g de psyllium
- 50 g de fécula de maíz
- 1 cditas de sal
- 2 cdas de aceite de oliva
- harina de arroz glutinoso, para masar
- Nutriční hodnoty
- na 28 rebanadas
- Kalorie
- 10545.2 kJ / 2520.4 kcal
- Protein
- 97.7 g
- Sacharidy
- 469.9 g
- Tuk
- 28.5 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 123.6 g
- Sodík
- 2579.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crepas (sin gluten)
1 Std. 20 Min
Pan sin gluten
1h 40min
Hot cakes sin gluten
30min
Harina sin gluten para todo uso
5 Min
Galletas de amaranto (Black Diamond)
1 Std. 30 Min
Pan de caja sin gluten
14h
Bolillo sin gluten
2h
Bisquets sin gluten
1 Std. 30 Min
Pan sin gluten
1h 40min
Crepas sin gluten
45min
Harina sin gluten para pastelería
10 Min
Pizza sin gluten
1 Std.