Pan de caja sin gluten

Pan de caja sin gluten

1.0 4 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
28 rebanadas

Suroviny

  • 500 g de agua
  • 1 cdita de azúcar
  • 15 g de levadura seca instantánea
  • 350 g de harina de garbanzo blanco
  • 150 g de harina de arroz glutinoso
  • 100 g de psyllium
  • 50 g de fécula de maíz
  • 1 cditas de sal
  • 2 cdas de aceite de oliva
  • harina de arroz glutinoso para masar

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 28 rebanadas

Sodík 2579.7 mg
Protein 97.7 g
Kalorie 10545.2 kJ / 2520.4 kcal
Tuk 28.5 g
Vláknina 123.6 g
Nasycený tuk 3.5 g
Sacharidy 469.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...