Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g de agua mineral
-
20
g de manteca de cerdo
nebo 20 g de aceite de girasol - 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharada de vinagre
- 30 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina sin gluten
- ½ cucharadita de sal
- agua, la necesaria
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 656 kJ / 157 kcal
- Protein
- 4.39 g
- Sacharidy
- 29.18 g
- Tuk
- 2.51 g
- Vláknina
- 1.61 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de caja sin gluten
2h
Pan sin gluten
1h 40min
Pan de caja sin gluten
2h
Minicakes de yogur (sin gluten)
40min
Pastas de almendra sin gluten
1h
Pan de molde sin gluten
14sa
Harina sin gluten para todo uso
5 min
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min
Pan sin gluten
1h 40min
Pan de brioche sin gluten
2h 50 min
Pan alemán sin gluten
3ч.
Pan exprés sin gluten
1h