Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g de agua mineral
-
20
g de manteca de cerdo
nebo 20 g de aceite de girasol - 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharada de vinagre
- 30 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina sin gluten
- ½ cucharadita de sal
- agua, la necesaria
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 656 kJ / 157 kcal
- Protein
- 4.39 g
- Sacharidy
- 29.18 g
- Tuk
- 2.51 g
- Vláknina
- 1.61 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Pan de caja sin gluten
2h
Harina sin gluten para todo uso
5min
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Pan de caja sin gluten
2h
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Pan de brioche sin gluten
2u. 50min
Scones sin gluten
30 min
Pan alemán sin gluten
3 Std.
Pan de huevo (sin gluten)
1 Std. 40 Min
Pan exprés sin gluten
1h
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8u.