Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 claras de huevo
- vinagre blanco, unas gotas
- 350 g de agua mineral, templada
- 1 cucharada de vinagre, y unas gotas más
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cucharadita de azúcar
- 40 g de levadura prensada fresca
- 500 g de harina sin gluten
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1029 kJ / 246.5 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 45.9 g
- Tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de molde sin gluten
1h 30min
Pan de caja sin gluten
2h
Harina sin gluten para todo uso
5min
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Pan de caja sin gluten
2h
Pan sin gluten
1h 40min
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Scones sin gluten
30 min
Pan alemán sin gluten
3h
Pizza sin gluten
1h
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min
Pan exprés sin gluten
1h