Pan sin gluten

Pan sin gluten

3.5 18 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod. 40min
8 rebanadas

Suroviny

  • claras de huevo
    2
  • vinagre blanco unas gotas
  • de agua mineral templada
    350 g
  • de vinagre y unas gotas más
    1 cucharada
  • de aceite de oliva extra virgen
    20 g
  • de azúcar
    1 cucharadita
  • de levadura prensada fresca
    40 g
  • de harina sin gluten
    500 g
  • de sal
    1 cucharadita

Nutriční hodnoty na 1 rebanada

Kalorie 246.5 kcal / 1029 kJ
Protein 8 g
Tuk 3.4 g
Sacharidy 45.9 g
Vláknina 4 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...