Pan sin gluten

Pan sin gluten

3.5 18 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 40min.
8 rebanadas

Suroviny

  • 2 claras de huevo
  • vinagre blanco unas gotas
  • 350 g de agua mineral templada
  • 1 cucharada de vinagre y unas gotas más
  • 20 g de aceite de oliva extra virgen
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 40 g de levadura prensada fresca
  • 500 g de harina sin gluten
  • 1 cucharadita de sal

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 rebanada

Protein 8 g
Kalorie 1029 kJ / 246.5 kcal
Tuk 3.4 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 45.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...