Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 claras de huevo
- vinagre blanco, unas gotas
- 350 g de agua mineral, templada
- 1 cucharada de vinagre, y unas gotas más
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cucharadita de azúcar
- 40 g de levadura prensada fresca
- 500 g de harina sin gluten
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1029 kJ / 246.5 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 45.9 g
- Tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de molde sin gluten
1h 30min
Pan exprés sin gluten
1 godz.
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Pan de caja sin gluten
2 godz.
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Pan de caja sin gluten
2 godz.
Pan alemán sin gluten
3 Std.
Pizza sin gluten
1 godz.
Pan árabe sin gluten
1h 30min
Baguette sin gluten
1 godz.
Harina sin gluten para todo uso
5 min
Pan de huevo (sin gluten)
1 Std. 40 Min