Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 100 g Hartweizengrieß
- 300 g Mehl
- 4 Eier (Zimmertemperatur)
- 1 EL Olivenöl
- 1 EL Wasser, lauwarm
- 1 Prise Salz
Füllung und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Emmentaler, in Stücken
- 100 g Ricotta, in Stücken
- 100 g Gorgonzola, in Stücken
- 1 Ei
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- Mehl zum Bearbeiten
- Wasser zum Kochen
- 120 g Butter, in Stücken
- 6 Stängel Salbei, abgezupft, in Streifen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2830 kJ / 676 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 39 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 822 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dunkle Grundsauce
4 godz. 30 min
Orientalische Fladenbrot-Torte
3h 45min
Birnenspiralen auf Schokopudding
30min
Fermentierter Himbeer-Shrub
128 Std.
Kabeljau mit Zitrusbutter und Kartoffeln und Schokoladen-Muffins
45min
Überbackene Spitzpaprika mit Merguez und Reis
30min
Fisch-Sticks mit Chili-Aioli
1h 20min
Mediterranes Pane Bianco
2h
Bayerischer Leberkäse
14h 30min
Gurken-ThunVisch-Schiffchen
15min
Italienische Ciabattas
4 godz. 30 min
Pizza Napoletana
13 Std.