Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 100 g Hartweizengrieß
- 300 g Mehl
- 4 Eier (Zimmertemperatur)
- 1 EL Olivenöl
- 1 EL Wasser, lauwarm
- 1 Prise Salz
Füllung und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Emmentaler, in Stücken
- 100 g Ricotta, in Stücken
- 100 g Gorgonzola, in Stücken
- 1 Ei
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- Mehl zum Bearbeiten
- Wasser zum Kochen
- 120 g Butter, in Stücken
- 6 Stängel Salbei, abgezupft, in Streifen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2830 kJ / 676 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 39 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 822 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gegrillte Whiskey-Ananas mit Frischkäsecreme
20min
Kartoffelrösti
40min
Gebackener Halloumi im Kateifi-Teig mit gelbem Möhrensalat
40min
Kartoffelspieße mit Harissa-Mayo
50min
Kartoffel-Sahne-Gratin-Türmchen
12h
Kartoffelrösti
40min
Reibekuchen
35min
Kartoffelgratin
1hod. 10min
Gerösteter Blumenkohl mit Pumpernickelcrunch und Sesam-Hollandaise
1h
Apfel mit Vanille-Espuma
20min
Rinderfilet Wellington
3h
XXL Kartoffelrösti mit Pilzen
1hod. 30min