Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hefeteig
- 250 g Milch
- 150 g Zucker
- 42 g frische Hefe, zerbröselt
- 550 g Mehl
- 90 - 100 g Puddingpulver, Schokoladengeschmack (2. Pck)
- 1 Prise Salz
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Eier
Belag und Fertigstellung
- Mehl zum Bearbeiten
- 200 g Marzipan-Rohmasse, in kleinen Stücken
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 500 g Aprikosen, in Spalten
- 100 g Mandeln, gehobelt
- 50 g Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 21 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schoko-Mandarinen-Kuchen
1 Std. 20 Min
Brownie-Blaubeer-Cheesecake
2 Std. 30 Min
Bombardino-Kuchen
4h 30min
Ahornsirup-Senf-Kasseler
10 godz.
Baskenkuchen (Gâteau basque)
2h
Lebkuchen-Butter-Plätzchen
1 Std. 50 Min
Mini-Zitronen-Heidelbeer-Cheesecakes
8 Std. 30 Min
Thunfischpizza quattro stagioni
1 Std.
Zwetschgen-Hefe-Taler mit Haselnuss-Streuseln
2h
Apfelkuchen mit Schaum
1 godz. 15 min
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2h
Apfel-Schnecken
4h