Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hefeteig
- 250 g Milch
- 150 g Zucker
- 42 g frische Hefe, zerbröselt
- 550 g Mehl
- 90 - 100 g Puddingpulver, Schokoladengeschmack (2. Pck)
- 1 Prise Salz
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Eier
Belag und Fertigstellung
- Mehl zum Bearbeiten
- 200 g Marzipan-Rohmasse, in kleinen Stücken
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 500 g Aprikosen, in Spalten
- 100 g Mandeln, gehobelt
- 50 g Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 21 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Omas Streuselkuchen vom Blech
3 Std.
Brownie-Blaubeer-Cheesecake
2 Std. 30 Min
Baskenkuchen (Gâteau basque)
2 Std.
Limetten-Joghurt-Kuchen aus dem Varoma®
2h 15min
Kokos-Mini-Guglhupfe
1 Std.
Bananen-Espresso-Sahne-Torte
27 Std.
Blondie mit Fleur de Sel und Schokoganache
5h
Mini-Zitronen-Heidelbeer-Cheesecakes
8 Std. 30 Min
Spinatpastete mit Ei
2 Std. 30 Min
Rosenkohl vom Blech mit Tahin-Quark
40 Min
Apfel-Gugelhupf
2 Std. 30 Min
Bananen-Walnuss-Monkey-Muffins
2 Std.