Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hefeteig
- 140 g Wasser
- 20 g frische Hefe, zerbröselt
- 250 g Mehl
- 1 TL Salz
- Butter zum Einfetten
Belag und Fertigstellung
- 45 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (4 cm)
- 20 g Petersilie, abgezupft, mit Stielen (2-3 cm)
- 400 g Schmand
- 200 g Sahne
- 4 Eier
- 20 g Schnittlauch, in Röllchen
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1512 kJ / 361 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gedeckte Waldpilz-Tarte
1 godz. 45 min
Möhren-Quiches
1 godz. 10 min
Kartoffel-Quiche
3h
Speckwaffeln mit Kräuterbutter
45 Min
Süßkartoffel-Spargel-Pizza
1 Std. 30 Min
Trauben-Käse-Quiche mit Walnüssen
45 Min
Spargel-Zwiebelkuchen
1 godz. 10 min
Tiroler Speck-Muffins
40 min
Zwiebel-Hefe-Taler
1 godz. 50 min
Kartoffel-Galette mit Schinken
1 godz. 10 min
Zucchini-Ricotta-Quiche mit Mandelblättchen
1h 20 min.
Ofenpfannkuchen mit Kräuter-Quark-Creme
40 min