Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hefeteig
- 140 g Wasser
- 20 g frische Hefe, zerbröselt
- 250 g Mehl
- 1 TL Salz
- Butter zum Einfetten
Belag und Fertigstellung
- 45 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (4 cm)
- 20 g Petersilie, abgezupft, mit Stielen (2-3 cm)
- 400 g Schmand
- 200 g Sahne
- 4 Eier
- 20 g Schnittlauch, in Röllchen
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1512 kJ / 361 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schnelle Fenchelquiche
40min
Zwiebel-Hefe-Taler
1h 50 min.
Zucchini-Ricotta-Quiche mit Mandelblättchen
1h 20min
Kartoffel-Quiche
3 Std.
Gemüsetarte
1h
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
45min
Süßkartoffel-Spargel-Pizza
1h 30min
Blätterteig-Tartes mit roten Zwiebeln und Ziegenkäse
1h
Mairübchen-Möhren-Lasagne
2h 15 min.
Buntes Tomatengratin
1h 30min
Kartoffel-Frikadellen mit Käsefüllung
1h 20min
Spargel-Zwiebelkuchen
1 Std. 10 Min