Kompatibilní verze
Herzhafter Käsekuchen mit Entenbrust und Preiselbeeren
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Butter zum Einfetten
- 300 g Doppelrahm-Frischkäse
- 400 g Kräuter-Crème-frâiche
- 30 g Speisestärke
- 3 Eier
- 1 TL Salz
- ½ - ¾ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Thymian, getrocknet (volitelně)
-
12
Scheiben Entenbrust, geräuchert, in Scheiben, halbiert
nebo 12 Scheiben geräucherte Gänsebrust, in Scheiben, halbiert - 12 TL Wild-Preiselbeeren (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 469 kJ / 112 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 154 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Birnen-Gorgonzola-Salat mit Haselnüssen
20 min
Zucchini-Salat mit Walnüssen und Feta
25 min
Spargel-Parmesan-Creme mit Parmaschinken und grünen Spargelstreifen
6 Std. 15 Min
Speck-Zwiebel-Sahne-Dressing
10 min
Roastbeef mit Senfkruste
2h 20min
Café-de-Paris-Butter
4h 10 min
Tiroler Speck-Muffins
40 Min
Käsesüppchen mit Nuss-Topping
40 Min
Schupfnudel-Salat mit Birnen, Bohnen und Speck
45 min
Walnuss-Aufstrich mit Schinkenspeck
10 min
Glühwein on the rocks
2 godz.
Dattel-Speck-Dip
30 min