Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
4
oignons verts (env. 85 g au total), coupés en morceaux (5 cm/2 po)
nebo 2 échalotes, coupées en deux - 4 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive vierge extra
- 130 g de farine de pois chiche
- 1 c. à thé de bicarbonate de soude
- 1 c. à thé de piments séchés, en flocons
- 1 c. à thé de cumin moulu
- 1 c. à thé de sel
- 6 feuilles de menthe fraîche, et un peu plus pour décorer
- 680 g de petits pois surgelés
- huile végétale, pour la friture
- 1 - 2 citron en quartiers, pour agrémenter
- 570 g de tomates cerises, coupées en deux
- oignon rouge en julienne, selon le goût
- mayonnaise végane, pour accompagner
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1253.2 kJ / 299.5 kcal
- Protein
- 14.9 g
- Sacharidy
- 42.9 g
- Tuk
- 8.7 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 12.1 g
- Sodík
- 749.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Laitue râpée
10min
Crème de tomates et grilled cheese Deuxième bol
40min
Salade tex-mex au quinoa et au poulet
30 min
Miel épicé
10min
Baguette Festive
3h 45 min
Crevettes Tikka Masala (Hestan Cue™)
40min
Pancakes au kimchi (Hestan Cue™)
Žádné hodnocení
Lait au grué de cacao (Métrique)
10min
Croustade à la mousse aux pommes et lait glacé au romarin (Matthew Kenney)
Žádné hodnocení
Pain au levain aux olives
Žádné hodnocení
Pains briochés à la cannelle
3h 45 min
Petits pains mollets
2h 15min