Fond de champignons

Fond de champignons

5.0 3 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 35min.
1200 g

Suroviny

  • 30 g de cèpes séchés
    30 g de champignons sauvages variés en bocal
  • 400 g d'eau chaude
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive vierge extra
  • 280 g d'oignons jaunes (env. 2 oignons), en quartiers
  • 260 g de carottes (env. 2 carottes), en morceaux
  • 250 g de champignons frais en tranches
  • 50 g de vinaigre balsamique
  • 40 g de champignons shiitakés déshydratés
  • 1 c. à soupe de sel
  • 2 brins de thym frais feuilles seulement

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1200 g

Sodík 7216.6 mg
Protein 20.3 g
Kalorie 2703.5 kJ / 646.2 kcal
Tuk 15.6 g
Vláknina 22.9 g
Nasycený tuk 2.5 g
Sacharidy 121 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...