Zařízení & příslušenství
自製粄條
Příprava 30min.
Celkový 5hod.
4 人份
Suroviny
自製粄條
-
在來米 泡水4小時200 克
-
地瓜粉50 克
-
鹽½ 茶匙
-
水1080 克
-
油 抹油防沾黏用
湯粄條
-
高湯1600 克
-
油蔥酥2 大匙
-
鹽 依個人口味調整½ - 1 茶匙
-
青蔥韭菜 切段30 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
393.3 mg
Protein
4.3 g
Kalorie
929 kJ /
222.1 kcal
Tuk
2.3 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
45 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
探索無麩質
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan