Zařízení & příslušenství
巧克力生乳捲(無麩質)
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 40min.
10 片
Suroviny
無麩質巧克力海綿蛋糕
-
蛋3 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
冰糖粉70 克
-
油30 克
-
鮮奶油50 克
-
香草精 (volitelně)¼ 茶匙
-
蓬萊米粉40 克
-
可可粉10 克
內餡和組裝
-
鮮奶油200 克
-
冰糖粉20 克
-
柿子 去皮,切約2x2公分塊,去除頭尾2 - 3 顆
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 片
Sodík
85.8 mg
Protein
2.6 g
Kalorie
662.7 kJ /
158.4 kcal
Tuk
11.2 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
5.1 g
Sacharidy
12.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
探索無麩質
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan