巧克力生乳捲(無麩質)

巧克力生乳捲(無麩質)

1.0 1 rating
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 40min.
10 片

Suroviny

無麩質巧克力海綿蛋糕
  • 3 顆
  • ¼ 茶匙
  • 冰糖粉
    70 克
  • 30 克
  • 鮮奶油
    50 克
  • 香草精 (volitelně)
    ¼ 茶匙
  • 蓬萊米粉
    40 克
  • 可可粉
    10 克
內餡和組裝
  • 鮮奶油
    200 克
  • 冰糖粉
    20 克
  • 柿子 去皮,切約2x2公分塊,去除頭尾
    2 - 3 顆

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 片

Sodík 85.8 mg
Protein 2.6 g
Kalorie 662.7 kJ / 158.4 kcal
Tuk 11.2 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 5.1 g
Sacharidy 12.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...