![Pateu din ficat de pui cu coniac Pateu din ficat de pui cu coniac](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F21033E2-79A6-4CEE-9DF8-164D5D2F5731/Derivates/A3301ACD-1E53-46DC-8271-8F9AF2725AA1.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 455 g ficat de pui, spălat și curățat
- 85 g lapte
- 170 g șalote, jumătăți
- 115 g jambon sărat, afumat, feliat, bucăți (2½ cm)
- 55 g unt nesărat, bucăți
- 1 - 2 lingurițe sare, după gust
- 15 g coniac
- 55 g frișcă lichidă, 30-40% grăsime
- 1 linguriță piper negru proaspăt măcinat
- pâine toast, albă, cu unt, pentru servit
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 638.5 kJ / 152.6 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 3.4 g
- Tuk
- 11.4 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 387.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto cu ciuperci și spanac
55 Min
Pate de ciuperci
1 Std. 30 Min
Fulgi de ovăz cu amestec de fructe de pădure
4 godz. 15 min
Salată curcubeu, gata în 5 secunde
5 Min
Ouă de Paște vopsite în roșu-maroniu
55 Min
Sos cu inimi de anghinare și fasole
10 Min
Kiwi Sour
Ninguna valoración
Gyoza cu porc și sos cu soia
Ninguna valoración
Risotto cu sparanghel și leurdă
35 Min
Ton cu sos de roșii, capere și măsline
25min
Humus cu mazăre și fasole
25min
Gem de cireșe
45 Min