Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 455 g ficat de pui, spălat și curățat
- 85 g lapte
- 170 g șalote, jumătăți
- 115 g jambon sărat, afumat, feliat, bucăți (2½ cm)
- 55 g unt nesărat, bucăți
- 1 - 2 lingurițe sare, după gust
- 15 g coniac
- 55 g frișcă lichidă, 30-40% grăsime
- 1 linguriță piper negru proaspăt măcinat
- pâine toast, albă, cu unt, pentru servit
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 638.5 kJ / 152.6 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 3.4 g
- Tuk
- 11.4 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 387.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brioșe cu ciocolată și cireșe
1h 45min
Pate de ciuperci
1 Std. 30 Min
Pastă tartinabilă de ciuperci și semințe de floarea soarelui
30 Min
Jeleu de chilli și mere
Žádné hodnocení
Băutură de migdale
8 Std. 40 Min
Carne de vită în sânge, gătită sous-vide, cu sos Béarnaise
Žádné hodnocení
Margarita de pepene verde
10 Min
Dip de praz și somon afumat
55 Min
Gem de portocale și curmale
40min
Obatzter (cremă de brânză)
10 Min
Chifteluțe din conopidă și brânză, cu sos cu smântână
4 Std. 15 Min
Cozonac
5h