Herb Crusted Lamb with Roasted Vegetables
TM6 TM5

Herb Crusted Lamb with Roasted Vegetables

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 2 lemons, divided (1 thin peel only, both juiced)
  • 10 - 12 sprigs fresh chives, in pieces
  • 5 - 6 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 8 - 10 sprigs fresh basil, leaves and tender stems
  • 2 tsp dried oregano
  • 10 - 13 sprigs fresh parsley, leaves and tender stems
  • 8 garlic cloves
  • 4 - 6 pinches salt, divided
  • 3 ½ oz extra virgin olive oil, divided
  • 45 - 56 oz lamb shoulder, bone in (2.5-3.5 lbs.)
  • 21 oz water
  • 10 ½ oz red new potatoes, scrubbed with skin on
  • 9 oz shallots, halved
  • 5 oz carrots, sliced in rounds (1 in.)
  • 14 oz sweet potato, peeled, cubed (1 in.)
  • 8 garlic cloves, peeled
  • 2 - 3 pinches fresh ground pepper

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2489 kJ / 595 kcal
Protein
35.1 g
Sacharidy
30.8 g
Tuk
37 g
Nasycený tuk
12.2 g
Vláknina
5.5 g
Sodík
238.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty