Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 24 oz malanga (taro root), peeled, cut into pieces (1 in.) (see Tip)
- 4 oz white onion, cut into wedges
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to garnish
- 21 oz water
- 1 ½ oz cream cheese
- 1 oz unsalted butter
- 3 ½ oz whole milk
- olive oil, to drizzle
- chopped parsley, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 856.9 kJ / 204.8 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 33.1 g
- Tuk
- 7.1 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 245.8 mg
Alternativní recepty
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
3 Std.
Creamed Spinach
30 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1h 5min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25 min
Coquito (Puerto Rican Eggnog)
2 godz. 15 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5h 20 min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55min