Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 24 oz malanga (taro root), peeled, cut into pieces (1 in.) (see Tip)
- 4 oz white onion, cut into wedges
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to garnish
- 21 oz water
- 1 ½ oz cream cheese
- 1 oz unsalted butter
- 3 ½ oz whole milk
- olive oil, to drizzle
- chopped parsley, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 856.9 kJ / 204.8 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 33.1 g
- Tuk
- 7.1 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 245.8 mg
Alternativní recepty
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55 min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5 Std. 15 Min
Tinga de Pollo (TM6)
40min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1 godz. 5 min
Potato and Rosemary Focaccia
2h 35min
Steamed Crème Brûlée
4 Std. 45 Min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25 Min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5 Std. 20 Min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Coquito (Puerto Rican Eggnog)
2h 15min