Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de farine
- 230 - 250 g d'eau
- 1 cube de levure boulangère fraîche (20 g)
- 40 g d'huile végétale et un peu plus pour travailler
- 1 pincée de sucre
- 1 ½ c. à café de sel
- 1 - 2 tomate(s), coupée(s) en rondelles (voir conseil)
- un peu de gros sel pour saupoudrer
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 992 kJ / 237 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Émincé à la zurichoise
50min
Crème glacée aux fruits
5 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Mousse au thon
5 min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Papet vaudois
55min
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Cake Mississippi clair
1 godz. 15 min
Croissants au jambon
35min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Tresse bernoise
1h 45min