Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tavuk
- 12 derili tavuk baget (ortalama 1900-2000 g)
- 2 yk susam yağı
- tuz, damak tadınıza göre
- karabiber, damak tadınıza göre
Portakal Sosu
- 15 g zencefil, taze kök, soyulmuş, küçük parçalara bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- ½ tk tane karabiber
- 115 g soğan, dörde bölünmüş
- 1 yk susam yağı
- 170 g portakal marmeladı
- 15 g hoisin sosu
- 30 g soya sosu
- 1 adet yıldız anason
- ½ tk kimyon
- ½ tk kırmızı pul biber
- 1 yk mısır nişastası
- 1 yk su
- susam tohumu, herhangi bir renk, süslemek için
- portakal, süslemek için, dilimlenmiş
- pirinç, haşlanmış, servis için
- Nutriční hodnoty
- na 1 adet
- Kalorie
- 2105.5 kJ / 503.2 kcal
- Protein
- 32.3 g
- Sacharidy
- 12.4 g
- Tuk
- 35.6 g
- Nasycený tuk
- 9.2 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 312.1 mg
Alternativní recepty
Tavuklu ve Pestolu Tagliatelle
1h 5min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 5min
Elmalı Çörek
2h 20min
Fırında Fas Usulü Balık Tajin ve Hurmalı Kuskus
1h 15min
Karışık Sebzeli Vejetaryen Fideua
Žádné hodnocení
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1h 10 min
Otlu Tereyağlı Kontrfile, Biberiyeli Patates ve Brokoli
45 min
Etli Fajita
40 min
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55 min
Çilekli Kıtır Çörekler
1h 30 min
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45 min
Sebzeli Tavuk
45 min