Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 yumurta sarısı
- 50 g süzme yoğurt
- 25 g limon suyu
- 1 ¾ tk tuz
- 125 g soğan, ikiye bölünmüş
- 30 g tereyağı, küp küp kesilmiş
- 30 g riviera zeytinyağı
- 10 g un
- 650 g kuzu but, kemiksiz, yağsız, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm), (bk. öneriler)
- 1 kuru defne yaprağı
- 1 diş sarımsak
- 500 g su
- 600 g kereviz kökü, küp küp kesilmiş (2 cm), kararmamaları için limonlu suda bekletilmiş
- 3 - 4 adet kereviz yaprağı, ince kıyılmış, süslemek için
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2333.2 kJ / 558.2 kcal
- Protein
- 32.3 g
- Sacharidy
- 7.8 g
- Tuk
- 44.4 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15 Min
Sebzeli Kuzu Yahni
55 min
Zeytinyağlı Yer Elması
1 Std.
Sebze Suyu
3h 15min
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3h 15min
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Žádné hodnocení
Kalamarlı Börülce Yahnisi
Žádné hodnocení
Cevizli Kereviz Salatası
10 Min
Etli Fajita
40 min
Kremalı Mantarlı Et
1h 10min
Sucuklu Kuru Fasulye
10hod.
Zeytinyağlı Pırasa
30 min