Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 190 g Milch
- 70 g Butter, in Stücken
- 75 g Zucker
- 15 g frische Hefe
- 450 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Ei
- ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 200 g Äpfel, säuerlich, geviertelt
- 20 g Speisestärke
- 30 g Zucker
- 2 Msp. Zimt
- 500 g Apfelsaft (siehe Tipp)
- 40 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 50 g Vanillepuddingpulver
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 712 kJ / 170 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 69 mg
Alternativní recepty
Rhabarber-Schmand-Kuchen
2h
Erdbeer-Scones
40min
Erbsennudeln mit Bohnen-Chorizo-Sauce und Skrei
30min
Zwiebel-Flammkuchen
1h
Mohn-Quark-Schnitten
1h 30min
Carrot-Cheesecake
1h 30min
Limetten-Joghurt-Kuchen aus dem Varoma®
2h 15min
Cremiger Erdbeer-Käsekuchen
9 Std. 35 Min
Einfache Herrentorte
5 Std. 45 Min
Butter-Käse-Streusel-Kuchen
2h 30 min
Apfel-Tiramisu-Torte
9h 30min
Omas Streuselkuchen vom Blech
3h