Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 670 g de agua
- 300 g de champiñón blanco fresco en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 50 g de cebolla, reducida a la mitad
- 2 dientes de ajo
- 320 g de arroz para risotto
- 100 g de vino blanco
- 1 cdita de caldo de verduras en pasta
- 5 g de sal
- 250 g de camarones medianos crudos, sin cáscara
- 50 g de mantequilla, cortada en cubos
- 50 g de queso parmesano, en rebanadas finas con un pelador o un cuchillo afilado (menos de 1 mm)
- 2 ramita de perejil finamente picado (volitelně)
- 2 ramitas de hojas de albahaca fresca
- Nutriční hodnoty
- na 4 porciones
- Kalorie
- 10488.7 kJ / 2506.9 kcal
- Protein
- 85 g
- Sacharidy
- 277.2 g
- Tuk
- 108.4 g
- Nasycený tuk
- 44.2 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 4101.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto con calabacita y tocino
35min
Arroz Turco
40min
Queque clásico
1h 20min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50 Min
Mousse de maracuyá
2 Std. 10 Min
Strogonoff de pollo
40min
Crema de zapallito italiano
50 Min
Lasaña a la boloñesa.
3hod.
Queque de zanahoria y naranja
2hod. 15min
Crema ácida
5min
Puré de papas, espinaca y queso
30min
Risotto con hongos a la cerveza
40min