Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 670 g de agua
- 300 g de champiñón blanco fresco en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 50 g de cebolla, reducida a la mitad
- 2 dientes de ajo
- 320 g de arroz para risotto
- 100 g de vino blanco
- 1 cdita de caldo de verduras en pasta
- 5 g de sal
- 250 g de camarones medianos crudos, sin cáscara
- 50 g de mantequilla, cortada en cubos
- 50 g de queso parmesano, en rebanadas finas con un pelador o un cuchillo afilado (menos de 1 mm)
- 2 ramita de perejil finamente picado (volitelně)
- 2 ramitas de hojas de albahaca fresca
- Nutriční hodnoty
- na 4 porciones
- Kalorie
- 10488.7 kJ / 2506.9 kcal
- Protein
- 85 g
- Sacharidy
- 277.2 g
- Tuk
- 108.4 g
- Nasycený tuk
- 44.2 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 4101.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de calabaza y cúrcuma
35min
Risotto con calabacita y tocino
35min
Mousse de cilantro
4h 15min
Tallarines fresco con hongos porcini
1h
Pisco sour
10 min
Risotto al azafrán con camarones (Black Diamond)
40 Min
Ensalada de papas cremosas
40 Min
Salmón con arroz y salsa de mostaza
35min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50min
Lasaña de carne mechada
3h 5 min
Crema de zapallito italiano
50min
Cebolla caramelizada
45 min