Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 c. à soupe d'huile d'olive vierge extra et un supplément pour huiler
- 430 g de farine à pain et un supplément pour fariner
- 340 g de levain de blé aux pommes, rafraîchi (voir Conseil)
- 225 g d'eau à température ambiante
- 1 c. à soupe de sel
- 1 c. à thé de levure instantanée sèche
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 864.9 kJ / 206.7 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 35.6 g
- Tuk
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 595.6 mg
Alternativní recepty
Baguettes au levain
15 Std.
Crème glacée double vanille
12 Std.
Pain torsadé au kamut
4h 10min
Pain au levain
17 Std.
Lait d’amandes (Métrique)
1h 20min
Gâteau Gerbeaud (métrique)
1h 20min
Bagatelle à la mousse aux pêches
40min
Brioches du Carême
1h 55 min
Levain de blé aux pommes
72sa 20 dk
Pain blanc de Terre-Neuve et toutons (pains frits)
4sa 40 dk
Muffins aux dattes et à la cassonade
1 godz. 15 min
Petits pains mollets
2 godz. 15 min