二荆条皮蛋擂茄子

二荆条皮蛋擂茄子

3.8 13 rating
Příprava 10min.
Celkový 55min.
4 人份

Suroviny

  • 500 克
  • 茄子 选用细条状的茄子
    350 克
  • 蒜头
    3 瓣
  • 二荆条 切约5厘米段
    150 克
  • 生抽
    15 克
  • 蚝油
    5 克
  • 约½茶匙
    3 克
  • 麻油
    5 克
  • 皮蛋 切块
    2 颗

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 217.9 mg
Protein 5.6 g
Kalorie 402.8 kJ / 96.3 kcal
Tuk 4.2 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 10.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...