Zařízení & příslušenství
二荆条皮蛋擂茄子
Příprava 10min.
Celkový 55min.
4 人份
Suroviny
-
水500 克
-
茄子 选用细条状的茄子350 克
-
蒜头3 瓣
-
二荆条 切约5厘米段150 克
-
生抽15 克
-
蚝油5 克
-
糖 约½茶匙3 克
-
麻油5 克
-
皮蛋 切块2 颗
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
217.9 mg
Protein
5.6 g
Kalorie
402.8 kJ /
96.3 kcal
Tuk
4.2 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
10.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
年度热门食谱精选 2024
25 recepty/-ů
Čína
Čína
轻食家常菜
5 recepty/-ů
Čína
Čína