Zařízení & příslušenství
麻油烩山药鸡肉
Příprava 15min.
Celkový 20min.
2 人份
Suroviny
-
芝麻油50 克
-
山药 去皮切厚片100 克
-
莴笋 去皮切厚片100 克
-
去皮鸡胸肉排 切1厘米片200 克
-
生抽 选有机酱油10 克
-
海盐 (约¼茶匙)1 克
-
水50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
289 mg
Protein
24.9 g
Kalorie
1581 kJ /
378 kcal
Tuk
27.5 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
3.9 g
Sacharidy
8.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
产后修复这样吃
30 recepty/-ů
Čína
Čína