麻油烩山药鸡肉

麻油烩山药鸡肉

4.5 13 rating
Příprava 15min.
Celkový 20min.
2 人份

Suroviny

  • 芝麻油
    50 克
  • 山药 去皮切厚片
    100 克
  • 莴笋 去皮切厚片
    100 克
  • 去皮鸡胸肉排 切1厘米片
    200 克
  • 生抽 选有机酱油
    10 克
  • 海盐 (约¼茶匙)
    1 克
  • 50 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 289 mg
Protein 24.9 g
Kalorie 1581 kJ / 378 kcal
Tuk 27.5 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 3.9 g
Sacharidy 8.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...