Zařízení & příslušenství
韭菜虾仁馅
Příprava 15min.
Celkový 20min.
1 罐
Suroviny
-
虾仁500 克
-
盐1 茶匙
-
淀粉1 汤匙
-
麻油10 克
-
鸡粉2 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
糖1 ½ 茶匙
-
韭菜 洗净沥干,切碎150 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 罐
Protein
58.3 g
Kalorie
2155 kJ /
515 kcal
Tuk
15.2 g
Vláknina
2.3 g
Sacharidy
35.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
花色馅心
12 recepty/-ů
Čína
Čína