Zařízení & příslušenství
黑芝麻香蕉蛋糕
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
10 片(蛋糕)
Suroviny
香蕉蛋糕
-
熟香蕉,甜度较高 ,去皮切块350 克
-
细砂糖150 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)2 颗
-
面粉170 克
-
玉米面粉,含有小麦30 克
-
可可粉20 克
-
盐2 小撮
-
小苏打1 小撮
-
黑芝麻酱 (参见提示)100 克
-
黑芝麻 装饰用适量
里考塔奶油(可忽略)
-
糖20 克
-
里考塔乳酪(ricotta cheese)250 克
-
希腊酸奶50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 片(蛋糕)
Sodík
215.1 mg
Protein
8 g
Kalorie
1614.2 kJ /
385.8 kcal
Tuk
19.9 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
9.4 g
Sacharidy
45.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
熊猫专辑
10 recepty/-ů
Čína
Čína