Tomatensuppe mit geröstetem Buchweizen und Gruyère

Tomatensuppe mit geröstetem Buchweizen und Gruyère

4.9 58 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 Portionen

Suroviny

  • Gruyère in Stücken (2 cm)
    100 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Zwiebel halbiert
    50 g
  • Butter
    30 g
  • Rispentomaten halbiert
    700 g
    700 g Pelati-Tomaten
  • Tomatenpüree
    70 g
  • Salz
    1 TL
  • Zucker
    1 Prise
  • Oregano, getrocknet
    1 TL
  • Wasser
    150 g
  • Gemüsebouillon Paste selbst gemacht
    1 TL
    1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
  • Buchweizen
    40 g
  • Saucen-Halbrahm
    200 g
  • Basilikumblätter
    4
  • Petersilie, frisch
    1 Zweigchen

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 1210.8 mg
Protein 11.3 g
Kalorie 1398.3 kJ / 336.3 kcal
Tuk 23.8 g
Vláknina 3.8 g
Nasycený tuk 15 g
Sacharidy 18.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...