Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Gruyère, in Stücken (2 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 30 g Butter
-
700
g Rispentomaten, halbiert
nebo 700 g Pelati-Tomaten - 70 g Tomatenpüree
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 150 g Wasser
-
1
TL Gemüsebouillon Paste selbst gemacht
nebo 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l) - 40 g Buchweizen
- 200 g Saucen-Halbrahm
- 4 Basilikumblätter
- 1 Zweigchen Petersilie, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1398.3 kJ / 336.3 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 18.5 g
- Tuk
- 23.8 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 1210.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Süsskartoffel-Tomatensuppe mit Curry-Croûtons
40min
Randensalat
10 min
Gebrannte Mandeln im weissen Schoko-Kokosmantel
40min
Fenchelsalat mit Parmesan
10 min
Gemüse-Korma
55 Min
Rote-Linsen-Gemüse-Suppe
35min
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5min
Randen-Suppe
45min
Hirsesalat im Glas
1h
Sellerie-Apfel-Salat
10 min
Himbeer-Orangen-Glacé
5 Std. 10 Min
Ebly-Salat mit Gemüsevinaigrette
35min