Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmesan
- 500 g Fenchel geviertelt, Strunk entfernt
- 1 TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- 4 Prisen Pfeffer, etwas mehr zum Abschmecken
- 50 g Olivenöl
-
30
g Zitronensaft, frisch gepresst
nebo 30 g Obstessig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1014 kJ / 242 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 728 mg
Alternativní recepty
Fenchelsalat mit Parmesan (TM6)
10 Min
Randensalat
10 Min
Tomatensuppe mit geröstetem Buchweizen und Gruyère
35 Min
Randensalat mit Meerettich
10 Min
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5 Min
Hörnlisalat mit Zucchetti
30 Min
Randensalat mit Meerettich (TM6)
10 Min
Bohnensalat mit Kartoffeln und Gemüsevinaigrette
50 Min
Gemüse vom Blech mit Pilzrahmsauce (TM6)
1 Std. 15 Min
Rüeblisalat mit Joghurtsauce
10 Min
Rüeblisalat mit Joghurtsauce (TM6)
10 Min
Ebly-Salat mit Gemüsevinaigrette
35 Min