Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmesan
- 500 g Fenchel geviertelt, Strunk entfernt
- 1 TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- 4 Prisen Pfeffer, etwas mehr zum Abschmecken
- 50 g Olivenöl
-
30
g Zitronensaft, frisch gepresst
nebo 30 g Obstessig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1014 kJ / 242 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 728 mg
Alternativní recepty
Ebly-Salat mit Gemüsevinaigrette
35 Min
Weisskabissalat
15min
Kabis-Rüebli-Salat mit Feta
15min
Erlebniskochen
2j
Randensalat mit Meerettich (TM6)
10 min
Spargeln mit Joghurt-Hollandaise
30 min
Fenchelsalat mit Parmesan (TM6)
10 min
Brokkoli Frittatawürfel
1h 10 min
Schnelles Zwirbelbrot
40 min
Bohnensalat mit Kartoffeln und Gemüsevinaigrette
50 menit
Kartoffelstock nature
55 Min
Linsensalat mit Randen und Feta
30 min