Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak (volitelně)
- 700 g kabak, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 500 g su
- 1 - 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre
- 1 tutam karabiber
- 10 g tereyağı
- 40 - 50 g labne
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 401 kJ / 96 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baharatlı Erikli Limonata
10min
Taze Domatesli Kabak Çorbası
40min
Peynirli Karnabahar Çorbası
40min
Önceden Pişirilmiş Pirinç Unu
40min
Kahve ve Üzümlü Ekmek
3h 40min
Kremalı Pancar Çorbası
45 Min
Yoğurtlu Fesleğenli Kabak Çorbası
35 Min
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
30 Min
Naneli Bezelye Çorbası
35 Min
Bulgurlu Soğuk Çorba
20min
Kabaklı Bezelye Çorbası
1 godz.
Taneli Sebze Çorbası
50min