
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biga
- 90 g de agua
-
1
g de levadura fresca
nebo 1 g de levadura seca - 180 g de harina de trigo
Masa
- 150 g de harina de trigo
- 150 g de agua
- 2 g de levadura fresca
- 6 g de sal
- 10 g de aceite de oliva
- 300 g de agua fría
- Nutriční hodnoty
- na 4 porciones
- Kalorie
- 1208.2 kcal / 5054.9 kJ
- Protein
- 34.9 g
- Tuk
- 3.4 g
- Sacharidy
- 252.6 g
- Vláknina
- 9.3 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Sodík
- 2401.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de pollo de invierno
1hod.
Creme Brulee de champán y soletas rosas
3hod.
Napa Kimchi TM6
86hod.
Merengue suizo
15min
Piña al vapor (200-400 g) en cestillo
15min
Merengue
15min
Pasta fresca de espinacas
25min
Crepas Suzette
1hod. 15min
Chocolate santafereño
10min
Pan de aceitunas
2hod.
Masa para empanadas
15min
Pan artesanal TM6
5hod.