Zařízení & příslušenství
鮭魚菠菜筆管麵
Příprava 15min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
蒜頭10 克
-
洋蔥 切塊80 克
-
橄欖油20 克
-
去皮鮭魚菲力250 克
-
鹽½ 茶匙
-
紅椒粉 (volitelně)1 茶匙
-
小番茄 對半切200 克
-
水600 克
-
鹽 依照個人口味調整1 茶匙
-
乾筆管麵 (Penne)170 克
-
鮮奶油150 克
-
玉米粉2 茶匙
-
檸檬汁1 大匙
-
現磨黑胡椒粉½ 茶匙
-
菠菜 切小段200 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1950.1 mg
Protein
42.9 g
Kalorie
4194.9 kJ /
1002.6 kcal
Tuk
56.7 g
Vláknina
7.3 g
Nasycený tuk
26.5 g
Sacharidy
82.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
暖心食療
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan