Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 蒜頭
- 80 克 洋蔥 ,切塊
- 20 克 橄欖油
- 250 克 去皮鮭魚菲力
- ½ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 紅椒粉 (volitelně)
- 200 克 小番茄 ,對半切
- 600 克 水
- 1 茶匙 鹽 ,依照個人口味調整
- 170 克 乾筆管麵 (Penne)
- 150 克 鮮奶油
- 2 茶匙 玉米粉
- 1 大匙 檸檬汁
- ½ 茶匙 現磨黑胡椒粉
- 200 克 菠菜 ,切小段
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 4194.9 kJ / 1002.6 kcal
- Protein
- 42.9 g
- Sacharidy
- 82.3 g
- Tuk
- 56.7 g
- Nasycený tuk
- 26.5 g
- Vláknina
- 7.3 g
- Sodík
- 1950.1 mg