Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 克 胡桃
- 250 克 紅蘿蔔 ,去皮,切長條,寬度最寬2公分
- 125 克 油 ,任何淡色淡味油,如葵花油、芥花油
- 2 顆 蛋
- 100 克 糖
- 130 克 中筋麵粉 ,過篩
- ¼ 茶匙 小蘇打粉
- ½ 茶匙 泡打粉
- ½ 茶匙 肉桂粉
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 全香子粉
- 125 克 奶油乳酪 ,室溫軟化
- 60 克 無鹽奶油 ,室溫軟化,多備一些塗抹用
- 30 克 冰糖粉
- ¼ 茶匙 天然香草精
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2365.3 kJ / 565.3 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 42.3 g
- Tuk
- 42.9 g
- Nasycený tuk
- 13.2 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 291.4 mg