Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edwards, see tip)
- 2100 g water, plus extra for soaking
- 30 g unsalted butter, diced
- 60 g milk
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g onions, quartered
- 200 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 10 g olive oil
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 500 g beef mince (10% fat), broken in pieces
- 15 g plain flour
-
1
heaped tsp beef stock paste, homemade
nebo 1 beef stock cube (for 0.5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2794.5 kJ / 667.9 kcal
- Protein
- 29.2 g
- Sacharidy
- 60.4 g
- Tuk
- 34.8 g
- Nasycený tuk
- 14.1 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Sodík
- 773.6 mg
Alternativní recepty
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1h
Chicken with Peppers and Rice
1h
Maple and Pecan Steamed Puddings
1 Std. 25 Min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Ham, Egg and Chips
30min
All in one bowl bolognese
40min
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min
Chicken Noodle Soup
25min
Chinese-style chicken
25min
Curried sausages
40min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1h 50min
"Marry me" chicken pasta
30min