Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edwards, see tip)
- 2100 g water, plus extra for soaking
- 30 g unsalted butter, diced
- 60 g milk
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g onions, quartered
- 200 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 10 g olive oil
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 500 g beef mince (10% fat), broken in pieces
- 15 g plain flour
-
1
heaped tsp beef stock paste, homemade
nebo 1 beef stock cube (for 0.5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2794.5 kJ / 667.9 kcal
- Protein
- 29.2 g
- Sacharidy
- 60.4 g
- Tuk
- 34.8 g
- Nasycený tuk
- 14.1 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Sodík
- 773.6 mg
Alternativní recepty
Chicken with Peppers and Rice
1h
Cottage Pie with Colcannon Mash
1h 50 min.
Lime and Lemonade
5min
Potato Soup with Parsley Pesto
30min
Leek and Potato Soup (TM6)
40min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Bacon and Cabbage Risotto
1h
Mashed Potatoes (Peeler)
30min
Strawberry Champagne Cocktail with Mini Savoury Cheesecakes
3 Std. 40 Min
Pasta alla Nerano
40min
Chilled Chocolate Orange Tart
6h 25min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min