Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g boneless stewing lamb, diced (4 cm) (e.g. lamb leg or shoulder)
- 30 g olive oil
- 200 g onions, sliced (1 cm)
-
1
heaped tsp beef stock paste, homemade (see tip)
nebo 1 beef stock cube (for 0.5 l) (see tip) - 15 g unsalted butter, diced
- 440 g Guinness®
- 400 g water
- 30 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 200 g carrots, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 200 g waxy potatoes, peeled, cut in pieces (4 cm) (e.g. Charlotte)
- 1 bay leaf
- 200 g celery, cut in pieces (3 cm)
- fresh parsley leaves, roughly chopped for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2348.8 kJ / 561.4 kcal
- Protein
- 22.8 g
- Sacharidy
- 31.1 g
- Tuk
- 35.3 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 756.6 mg
Alternativní recepty
Bacon and Cabbage Risotto
1u.
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1 godz. 30 min
Apple and Cinnamon Swirled Bread
1 Std. 50 Min
White Bread
3h
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Irish stew
1 godz. 30 min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5min
Slow Cooked Pot Roast
6h 20 min
Scotch Broth
1u.
Spring Chicken Casserole
1 godz. 30 min
Beef in Stout
1h 40min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 Std. 50 Min