Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g boneless stewing lamb, diced (4 cm) (e.g. lamb leg or shoulder)
- 30 g olive oil
- 200 g onions, sliced (1 cm)
-
1
heaped tsp beef stock paste, homemade (see tip)
nebo 1 beef stock cube (for 0.5 l) (see tip) - 15 g unsalted butter, diced
- 440 g Guinness®
- 400 g water
- 30 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 200 g carrots, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 200 g waxy potatoes, peeled, cut in pieces (4 cm) (e.g. Charlotte)
- 1 bay leaf
- 200 g celery, cut in pieces (3 cm)
- fresh parsley leaves, roughly chopped for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2348.8 kJ / 561.4 kcal
- Protein
- 22.8 g
- Sacharidy
- 31.1 g
- Tuk
- 35.3 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 756.6 mg
Alternativní recepty
Cottage Pie with Colcannon Mash
1u. 50min
Janek's Chicken Soup
2h
Beef Bourguignon
1h 30min
Wildberry Jam
1h
Champagne lemon slush
10min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 min
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Black Pudding Scotch Eggs
50 min
Steak, Guinness® and Oyster Pie
3 Std.
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1u. 50min