Traditional Irish Stew

Traditional Irish Stew

3.5 10 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 2hod. 40min
4 portions

Suroviny

  • boneless stewing lamb diced (4 cm) (e.g. lamb leg or shoulder)
    450 g
  • olive oil
    30 g
  • onions sliced (1 cm)
    200 g
  • beef stock paste, homemade (see tip)
    1 heaped tsp
    1 beef stock cube (for 0.5 l), (see tip)
  • unsalted butter diced
    15 g
  • Guinness®
    440 g
  • water
    400 g
  • plain flour
    30 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • carrots peeled, cut in pieces (3 cm)
    200 g
  • waxy potatoes peeled, cut in pieces (4 cm) (e.g. Charlotte)
    200 g
  • bay leaf
    1
  • celery cut in pieces (3 cm)
    200 g
  • fresh parsley leaves roughly chopped for garnishing

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 561.4 kcal / 2348.8 kJ
Protein 22.8 g
Tuk 35.3 g
Sacharidy 31.1 g
Vláknina 4.6 g
Nasycený tuk 13.5 g
Sodík 756.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...