Zařízení & příslušenství
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
4 portions
Suroviny
-
dried herbes de Provence homemade (see tip)10 g
-
unsalted butter diced95 g
-
water plus enough to total 500 g liquid in gravy500 g
-
floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut in pieces (approx. 5 cm)650 g
-
chicken whole (1.2-1.4 kg)1
-
olive oil3 Tbsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
plain flour20 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade (see tip)1 heaped tsp
-
frozen mixed vegetables600 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1208.3 mg
Protein
72.4 g
Kalorie
5228.1 kJ /
1249.5 kcal
Tuk
81.8 g
Vláknina
10.7 g
Nasycený tuk
28.5 g
Sacharidy
54.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Lamb Meatballs
45min.
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1hod. 15min.
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5min.
Mince and Tatties
1hod. 10min.
Garlic and Herb Breadcrumbs
5min.
Herbes de Provence
5min.
Mashed Potatoes (Peeler)
30min.
Leftover Chicken Fajitas
1hod. 20min.
Cottage Pie with Colcannon Mash
1hod. 50min.
Ham, Egg and Chips
30min.
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min.
Ham and Leek Pies
1hod. 50min.