Zařízení & příslušenství
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
4 portions
Suroviny
-
dried herbes de Provence homemade (see tip)10 g
-
unsalted butter diced95 g
-
water plus enough to total 500 g liquid in gravy500 g
-
floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut in pieces (approx. 5 cm)650 g
-
chicken whole (1.2-1.4 kg)1
-
olive oil3 Tbsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
plain flour20 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade (see tip)1 heaped tsp
-
frozen mixed vegetables600 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1208.3 mg
Protein
72.4 g
Kalorie
5228.1 kJ /
1249.5 kcal
Tuk
81.8 g
Vláknina
10.7 g
Nasycený tuk
28.5 g
Sacharidy
54.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Tikka Masala Wraps
40min.
Lemon roast chicken
1hod. 35min.
Chilli with rice
50min.
Spiralized Sweet Potato and Chicken Casserole
1hod. 10min.
Herbes de Provence
5min.
Traditional Fried Rice
20min.
Dairy-free Dauphinoise Potatoes
1hod. 10min.
Ham, Egg and Chips
30min.
Black Pudding Scotch Eggs
50min.
Steak, Guinness® and Oyster Pie
3hod.
Chilli Con Carne
35min.
Egg and Onion
25min.