Zařízení & příslušenství
羅馬式焗烤麵餅
Příprava 20min.
Celkový 55min.
4 人份
Suroviny
-
奶油 多備一點刷油用20 克
-
芳汀那乳酪 切塊100 克
-
熟火腿 切塊50 克
-
牛奶1000 克
-
鹽1 茶匙
-
豆蔻粉1 茶匙
-
粗粒麵粉 (杜蘭小麥粉)250 克
-
帕瑪森起司 磨碎50 克
-
蛋黃2 顆
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
30.7 g
Kalorie
2558 kJ /
611 kcal
Tuk
29.9 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
58.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pepe義大利廚房
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan