
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 克 奶油 多備一點刷油用
- 100 克 芳汀那乳酪 切塊
- 50 克 熟火腿 切塊
- 1000 克 牛奶
- 1 茶匙 鹽
- 1 茶匙 豆蔻粉
- 250 克 粗粒麵粉 (杜蘭小麥粉)
- 50 克 帕瑪森起士 磨碎
- 2 顆 蛋黃
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 611 kcal / 2558 kJ
- Protein
- 30.7 g
- Tuk
- 29.9 g
- Sacharidy
- 58.8 g
- Vláknina
- 0.1 g