Zařízení & příslušenství
甘蔗蝦
Příprava 30min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
蝦仁 以鹽水洗淨200 克
-
豬絞肉150 克
-
蛋 將蛋白蛋黃分開1 顆
-
南薑5 克
-
魚露10 克
-
玉米粉10 克
-
蛋1 顆
-
甘蔗 切成10公分長,手指頭粗細8 枝
-
低筋麵粉30 克
-
麵包粉30 克
-
辣椒醬, 適量美乃滋 適量
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
22.219 g
Kalorie
1659 kJ /
396 kcal
Tuk
13.983 g
Vláknina
1.18 g
Sacharidy
48.835 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
東南亞風味在我家
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan