Zařízení & příslušenství
蕃茄餅乾條
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 15min.
1 完整食譜
Suroviny
-
低筋麵粉70 克
-
糯米粉60 克
-
日本太白粉30 克
-
小蘇打粉½ 茶匙
-
番茄乾 (自製或市售)100 克
-
乾燥奧勒岡½ 茶匙
-
海鹽¼ 茶匙
-
冰糖粉2 茶匙
-
黑胡椒粉 依個人喜好調整2 小撮
-
橄欖油50 克
-
檸檬汁1 茶匙
-
番茄醬15 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Protein
24.1 g
Kalorie
5572 kJ /
1331 kcal
Tuk
54.6 g
Vláknina
14.7 g
Sacharidy
197.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一學就會人氣烘焙
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan