Zařízení & příslušenství
艾莉的手工玫瑰脆餅
Příprava 20min.
Celkový 35min.
12 塊
Suroviny
-
玉米片200 克
-
糖150 克
-
萊姆皮1 顆
-
奶油 切塊,室溫軟化150 克
-
低筋麵粉300 克
-
蛋2 顆
-
泡打粉1 茶匙
-
葡萄乾20 克
-
冰糖粉 少許,撒粉用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 塊
Protein
4.6 g
Kalorie
1405 kJ /
335 kcal
Tuk
13.8 g
Vláknina
0.6 g
Sacharidy
47.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pepe義大利廚房
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan